Bizimle iletişime geçin

BAHUSUS.COM

Google Plus (G+) Hesabı Nasıl Silinir

Google plus

internet

Google Plus (G+) Hesabı Nasıl Silinir

Google Plus Hesabı Nasıl Silinir

Google Plus (G+) Hesap silme nasıl yapılır resimli anlatım.

Google Plus, Google tarafından sosyal medya platformu olarak atılan bir adımdı.

Google Plus’ın arkasındaki en önemli amaçlardan biri Facebook, Twitter’la rekabet etmekti. Ancak, düşük kullanım ve etkileşim, Google plus’ın sonu oldu.

Google’ın Google Plus’ı kapattığı haberiyle, G+ hesap sahibi olanlar yapmaları gerekeni merak edebilir.

Sebebi, Google Plus kullanıcılarının yüzde 90’ı beş saniyeden daha az zaman harcadı. Şirket bu sebeble kapatma kararı almaya mecbur kaldı.

Dolayısıyla, Google Plus’ta bir hesabınız varsa ve hesabınızı nasıl sileceğinizi merak ediyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayın.

 

Google+ hesabınız olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Google+ hesabınızı silmeden önce, bir hesabınız olup olmadığını bilmek daha iyi olur.

Google+ hesabınızın varlığını kontrol etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Kimlik bilgilerinizle Gmail hesabınıza giriş yapın.
  • Gmail penceresinin sağ üst köşesinde tıklayın.
  • E-posta adresinizin altındaki “Google+ Profili” ni görüyorsanız, Google+’da bir hesabınızın olduğunu onaylamış olursunuz.
  • Görüntülemek veya kaldırılmasına devam etmek için “Google+ Profili” seçeneğini tıklayabilirsiniz.
Gizli mod: Tarayıcılarda gizli mod nasıl etkinleştirilir

 

Google+ hesabınız nasıl silinir

Artık bir hesabınız olduğunu bildiğinize göre, Google Plus hesabınızı nasıl sileceğinizi bilmek istersiniz. Silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Google+ Profilinize giriş yapın ve sol bölmedeki Ayarlar’a tıklayın.
  • Ayarlayabileceğiniz çok sayıda ayar var. Buradan, en aşağıda yer alan Hesap altındaki “GOOGLE+ PROFİLİNİZİ SİLİN” bağlantısına tıklayın.
  • Kimlik bilgilerinizle tekrar giriş yapmanız istenir bu hesabınızı doğrulamanızı sağlar.
  • Şimdi, profilinizle ilgili ve gerekli olan tüm bilgileri size sağlar. Daha sonra, bir kez sildikten sonra, geri alınamayacağını anlatan kutuları kontrol etmenizi ister.

onay

  • Sil düğmesine bastığınız anda, hesap silinir ve Google Plus hesabınızı silmek için nedeninizi seçebileceğiniz bir form sunulur.

zorunlu alan

Genel olarak, bir şekilde bir hesaba sahip olduğunuzu öğrenirseniz, Google Plus hesabınızı nasıl sileceğinizi de bilirsiniz. Google Plus’ın sizi arkadaşlarınıza ve diğer çevrelere bağlayan sosyal medya platformlarından biri olduğunu bilmeniz önemlidir.

Bu şekilde, fotoğraflarınızı videolarınızda saklıyorsanız. Google Plus’ta başka şeyler paylaşıyorsanız, bunları önceden silmeyi düşünebilirsiniz. Google+’da bir işletme hesabınız varsa, hizmeti herhangi bir sorun olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

Cmd internet hızlandırma (Komut istemi)

Google için bazı ipuçlarını ve püf noktaları paylaşmak isterseniz, aşağıya yorum yazabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir:

0/5 (0 Reviews)
Okumaya devam et
Şunlar da ilginizi çekebilir...
Admin

İçerikleri oluşturur, BAHUSUS ekibini yönetir ve bu blogda gördüğünüz her içeriğin güzel görünmesini sağlar.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer internet

En üste